DAISUKI WEERT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 51 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Daisuki Weert. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2024 om 12:57 Super lekkere sushi!
27 mei 2024 om 7:40 2,5 uur gewacht
24 mei 2024 om 21:48 Na 2,5 uur nog altijd de bestelling niet ontvangen
10 mei 2024 om 23:17 meer dan 3 uur gewacht, 3x gebeld en eten was telkens onderweg met een andere reden waarom het zo lang duurde.. erg jammer
9 mei 2024 om 21:09 De bestelling zou 1,5 uur eerder geleverd worden, zelfs nagebeld ivm jong kind. Ronduit teleurstellend. Sushi was goed maar we hadden 5 rolls en 6 losse sushi's voor 85 euro. Dat was het niet waard.
5 mei 2024 om 19:09 Ik wacht al 2 uur en heb nog steeds niks
27 apr 2024 om 20:34 Veel te lang moeten wachten. Eten was ondermaats. Een special box besteld maar het smaakte allemaal hetzelfde. Ik bestel hier niet meer.
23 apr 2024 om 7:17 Chefs special box was delicious. It arrived when we asked them to.
22 apr 2024 om 22:55 The sushi's (Sushi menu A, green dragon and tempura dragon) were very fresh and deliciously tasting. This chef seems creative and the Taste is truly nice. The order was picked up and ready at the time agreed.
16 apr 2024 om 20:52 Duurde lang, eten was niet bijzonder maar wel prima. Bezorger was alleen super chagerijnig...
16 apr 2024 om 19:48 Lekker gegeten alleen jammer dat dat wat warm moest zijn lauw was.
16 apr 2024 om 19:26 Pokenowl rijst was niet vers zat ook een smaak aan ik ben daardoor 3 dagen ziek geworden. Sushi was ook niet te eten helaas. Heb alles moeten weggooien